Jogurt naturalny Nadbużański bez laktozy 200 g

2024-06-15 by pakopaw_nabieluch

Dla osób nietolerujących laktozy oferujemy Jogurt Nadbużański w wersji bez laktozy, który zapewnia te same wartości odżywcze i doskonały smak, bez obciążania układu pokarmowego.

Jogurt Naturalny Nadbużański tu Lactobacillus bulgaricus i Streptococcus thermophilus – żyją dla Twojego zdrowia!

Jogurt Naturalny Nadbużański produkowany jest według tradycyjnych metod, co nadaje mu wyjątkowy, szlachetny smak oraz gładką i kremową konsystencję. To produkt pełen zdrowia, bogaty w wapń i witaminy A, D, E oraz K, które rozpuszczają się w tłuszczach. Dzięki mleku pochodzącemu z ekologicznie czystych nadbużańskich terenów, jogurt zachowuje wszystkie naturalne wartości odżywcze. Szczególnie ceniony jest przez osoby, które dbają o zdrową dietę, a także za obecność dobroczynnych bakterii probiotycznych, wspomagających trawienie.

Jogurt naturalny powinien być stałym elementem codziennej diety dla osób od 1. roku życia. Jest polecany podczas kuracji antybiotykowej i w czasie rekonwalescencji. Ze względu na swoje cenne składniki, jogurt jest również wskazany dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią. Dzięki temu, że zawarte w nim białka są częściowo nadtrawione przez szlachetne mikroorganizmy, jogurt jest trawiony 2-3 razy szybciej niż tradycyjne mleko, co czyni go idealnym produktem dla osób z wrażliwym układem pokarmowym.